gratis verzending binnen de EU
14 dagen recht van retour

Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Panara zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,65 per pakket bij PostNL, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij raden u aan verzekerd te versturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Panara geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@panaraonline.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ook zonder deze aanmelding kunt u de goederen aan ons retourneren. Houdt u er dan rekening mee dat de goederen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.