Schoenen passen kan ook! Op afspraak bij ons in Soesterberg
Trying on shoes is also possible! By appointment with us in Soesterberg

Klantenservice

 

Prijzen

De prijzen in onze webshop zijn in Euro’s, inclusief BTW, inclusief verzendkosten.

Service

Voor vragen over service of retourneren kunt u mailen naar info@panaraonline.com of bellen naar 020-6270939

Levering

Zodra wij de betaling voor uw bestelling binnen hebben zullen wij er zoveel mogelijk zorg voor dragen dat uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u in huis is.

Onze goederen worden verstuurd met Postnl.  Na verzending krijgt u van ons een email met de barcode. Via de website www.postnl.nl kunt u met uw postcode en huisnummer en barcode  kijken wanneer uw pakket wordt verwacht. Wanneer postnl een pakket niet bij u kan afleveren bieden zij het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt. Als u hier geen gebruik van maakt, wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Als u dan weer niet thuis bent gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of postagentschap. Hier kunt u uw pakket op de eerstvolgende werkdag ophalen.

Zichttermijn

Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst door of namens de koper. Binnen deze zichttermijn kunt u zonder opgaaf van reden de koop ontbinden en terug sturen. U krijgt dan binnen 7 werkdagen het geld teruggestort op uw rekening. Bij creditcard betalingen zijn we afhankelijk van de creditcard maatschappij. Na deze zichttermijn van 14 dagen is de koop onherroepelijk.

Retourneren

Bij de originele verzending zit een formulier waarop staat wat u kunt doen om de goederen retour te sturen. Wij vragen u op het retour formulier aan te geven of u het product wilt retourneren of  ruilen, waarvoor u het eventueel wilt ruilen en waarom u het wilt ruilen. Retouren zijn voor de kosten van de klant.

Service bij retournering van schoenen met klachten

Voordat wij de schoenen versturen controleren wij ze zeer aandachtig. Mocht u ondanks deze strenge controle een materiaal- of productiefout ontdekken, vragen wij de volgende stappen te volgen. Bij een materiaal- of productiefout vergoeden wij de schade, indien mogelijk met een nieuw paar als deze voorradig is. In het andere geval krijgt u van ons uw geld terug. Wij sturen u het nieuwe paar terug als wij het schadepaar van uw ontvangen hebben.

Als u een fabricagefout ontdekt heeft die wij mogelijk gemist hebben vragen wij u het volgende te doen:

  1. Neem een digitale foto van het geconstateerde probleem
  2. Mail deze foto, samen met het artikelnummer (staat op de witte sticker op de doos), een duidelijke omschrijving van uw klacht naar info@panaraonline.com.
  3. Stuur in deze mail tevens uw telefoonnummer en NAW gegevens en eventueel klantnummer.
  4. Wij zullen de foto bekijken en de klacht onderzoeken en streven ernaar om binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op te nemen en samen tot een oplossing te komen.

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd. Indien het gebrek niet te repareren is zullen wij een vervangend paar opsturen. Als wij geen vervangend paar hebben dan krijgt u van ons uw geld terug.

Wij vragen u de schoenen te retourneren in de originele schoenendoos en originele verzenddoos. Geretourneerde goederen die niet in deze verpakking zitten worden niet behandeld.

De volgende klachten zullen niet worden vergoed:

  • Slijtage van hakken en zolen
  • Afgeven en slijtage van voeringen
  • Beschadigingen aan metallic en lak
  • Kapotte ritsen, kapotte hakken of andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die Panara niet verwijtbaar zijn.

Betaling

Via onze webshop kunt u veilig betalen via Ideal of met creditcard via Paypal. Na ontvangst van uw betaling gaan wij aan de slag met uw bestelling.